Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Raihnainen

Kyllä taas masentaa, kun selkä on niin mahdottoman kipeä, vähän aamulla yritin pölyjä pyyhkiä ja piti imuroida, mut ei tullu mittää, itkua väänsin kun kepin kanssa postilaatikolle klinkkasin. Tiedän että paljon pahempaakin on, mutta on tää mulla nyt niin raskasta, kun neljä kuukautta oon tästä kärsiny, joskus on vähän parempia päiviä ja sit ei muista että ei ala tekemään mitään raskasta. Eipä tässäå muuta voi kun tyytyä osaansa, on vaan niin masentava olo että mikään ei taas huvita. Mutta toivotan kaikille lukijoille oikein ihanaa viikonloppua.

4 kommenttia:

 1. Täällä toinen selkävaivainen ottaa osaa kipuun! On niin mälsää ja ihan masentunut olo. Onneksi on noita vahvoja kipulääkkeitä ja käärmesalvaa, helpottavat vähän. Pystyn vähän istumaan rakentamassani virityksessä ja tehdä vähän käsityötä. Kyllä se aurinko vielä paistaa risukasaankin:) Koetetaan vaan nyt parantua, tulee niitä ilojakin vielä♥ Terveisiä isille♥

  VastaaPoista
 2. Tuo kuva hienosti välittää tunnelman! Se on niin kokonaisvaltaista kipua silloin, kun selkä on kipeä. EWi ole hyvä missään eikä missään asennossa.
  Toivon sinulle paranemista!

  VastaaPoista
 3. Kuva on kyllä hyvä:) Kyllä on tosi kurjaa, kun ei pysty mekemään mitään, tiiän omasta vaivasta. Olen ollut työelämästä pois 3 vuotta ja nyt vuoden eläkkeellä selän vuoksi. Koitan pieniä kävelylenkkejä tehdä tuolla vaarassa kameran kans:)Tsemppiä ja viikonloppua:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille ihanille, kun otatte osaa ja niinkun Paula sanoi, niin kyllä se aurinko paistaa risukasaankin, "toivottavasti"

  VastaaPoista