Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 1. elokuuta 2013

Heippa kaikille.
Maanantaina oli miehellä syöpäkontrolli, ei ole tuumori suurentunut eikä kyllä pienentynytkään, pysynyt ennallaan, että silleen uutiset oli hyviä, taas tuli jatkoaikaa, niinkuin mies sanoo. Kun syöpä todettiin jouluna 2008, niin elinaikaa annettiin kaksi-kolme vuotta, nyt jo kohta viisivuotta mennyt.
Tänään oltiin nostalgia kierroksella vanhan kotimme kulmilla, tuli kyllä aika haiku olo, kun niita puistoja kuljimme Sohvin kanssa, niin monet vuodet niitä kuljimme entisten koiriemme kanssa.
 Huominen päivä on taas menoa ja meininkiä, kun Meimi ja Maikol ( Satun lapset) tulee mummolaan koko päiväksi, Satu menee Raumalle pitsiturnaukseen, hän kun on ihan jääkiekkohullu ja Ässä fani henkeen ja vereen.
Eipä tässä muuta kuin oikein hyvää ja kaunista viikoloppua kaikille.

3 kommenttia:

 1. Jostain kautta löysin tään kivan blogin ja laitoin itselle muistiin,että osaan tulla uudelleenkin. Minä ja mieheni ollaan myös oltu aviossa 41v. Tarkalleen se lukema täyttyy ensi maanantaina:) Meilläkin käydään syöpäkontrolleissa,mutta se ei ole mieheni vaan minä. Minun syöpäleikkauksestani on 2v.Terveisin Intsu intsun blogista

  VastaaPoista
 2. Onnea jatkoajasta! Hyvä että kutsumaton vieras on pysynyt aloillaan!

  VastaaPoista
 3. Ihana uutinen, onnea jatkoajasta, saatte vielä olla yhdessä.
  Lämpimin halauksin:))

  VastaaPoista