Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulun odotusta

Heippa kaikille.
Olen ollut täällä hyvin vähän, on ollut kaikenlaista murhetta.
Itse olen sairastellut ja olin itsenäisyyspäivän illan ja yöllä sairaalassa hirveän vatsapoltteen takia, luultiin että on sydämestä johtuvaa kun alkoi polttamaan ylhäältä rinnasta, mutta ei ollut sydämessä vikaa, mutta ei se polte mennyt ohi, tosin ei niin rajua ollut, seuraavana päivänä menin omalle lääkärille ja otettiin kokeita, crp oli 31, maanantain olin labrassa ja kokeet osoittivat että haima-arvot oli koholla ja tulehdusarvot oli 56, joten ei kun uudestaan lääkäriin ja hän totesi että sappi mulla reistailee, tulehdusarvot oli kyllä laskenut 13:ta, olen nyt ollut sappipotilaan ruokavaliolla ja kivut on pysynyt pois ja painokin pudonnut yli kaksi kiloa. Huomenna taas labraan.
Ei tämä silti ole vielä mitään siihen murheeseen mikä tuli kun miehellä todettiin oikeassa keuhkossa syöpä, neljä vuotta sitten oli keuhkojen välikarsinassa ja soliskolossa ja ne saatiin pois sytostaatilla ja sädehoidolla, nyt alkaa sama rumpa uusiksi, ensimmäinen sytohoito on jo nyt torstaina. ja toinen viimeinenpäivä tätä kuuta, sitten on parin viikon tauko ja taas samat hoidot, näitä ilmeisesti kolme jaksoa ja sitten sädehoitoa. 
Ei tämä joulun odotus taaskaan tunnu siltä kun joskus ennen,neljä vuotta sitten kun todettiin ne ekat syövät, niin lääkäri ilmoitti niistä joulun aatonaattona ja nyt viikko ennen joulua. Nyt täytyy vaan taas taistella ja voittaa tämäkin taistelu, eihän tässä voi muuta voi
ajatella.  
Tuo pukki tuossa joulun toivotuksessa on meidän terassilla. 
Vointia kaikille lukioille.

6 kommenttia:

 1. Voi ei, on teillä raskas joulun seutu. Kumpa hoidot auttaisi, molemmille. Kaikkea hyvää voi vain toivoa teille. Jaksamista!

  VastaaPoista
 2. Minäkin toivon teille kaikkea hyvää ja jaksamista.

  VastaaPoista
 3. No voihan...voimia ja hyvää joulua.

  VastaaPoista
 4. Lämmin halaus sinulle, ja enkeleitä vierellenne.
  Oikein hyvää ja rauhallista joulua.

  VastaaPoista
 5. No onpas murheellista, lämmin halaus minultakin teille molemmille ja myös niitä enkeleitä paljon ympärille. Hyvää ja rauhallista Joulua!

  VastaaPoista
 6. Voimia taisteluun sairauksia vastaan. Oikein hyvää Joulua kuitenkin.

  VastaaPoista